Wayfarer solbriller

Fordi de er nogle af de mest populære og solgte solbriller, som har et unikt design og et utal af farver. Find wayfarer solbriller med en farve og et design der passer lige netop dig. Køb dit helt eget og unikke sæt af wayfarer solbriller nu!
Når man snakker om en af de største begivenheder indenfor solbrillemarkedet snakker man om skabelsen af wayfarer solbrillerne. Efter wayfarer gennembruddet gik det op for folk, at det var vigtigt at beskytte deres øjne mod solens UV-stråler, fordi Ray-ban, skaberen af wayfarer solbriller, kombinerede beskyttelse og virksomhedes værdier da de lancerede produktet. Wayfarer solbriller blev set som revolutionerende idet de brød normerne indenfor datidens solbriller, nogle solbriller som den dag i dag ville blive kaldt mere eller mindre klodsede i udseendet.
Eftersom denne trend er blevet mere og mere modtaget og kendt igennem årene er mange flere solbrillemærker/producenter fulgt med og har udviklet samme type solbriller som det populære mærke, Ray-ban.
Dette betyder også at der er en stor konkurrence indenfor wayfarer solbriller og gør at der er et kæmpe marked og at der kan findes lavere priser på solbrillerne. Men som forbruger er dette bare en god ting; udover at du kan finde wayfarer solbrillerne til en lav pris kan du, som vigtigst af alt, finde præcis den farve/stil/type wayfarer solbriller, som du synes er fedest eller bedst, til en yderst favorabel pris, i fleste tilfælde.

Wayfarer solbriller anses af nogen som en af legende på solbrille markedet og er et must-have for enhver solbrille fan eller entusiast. Med wayfarer solbrillernes re-design i 2001 får du den dag i dag et sæt wayfarer solbriller der er endnu lettere at bære og som har et opdateret design der stadig er super populært og in den dag i dag.

Ray-ban wayfarer solbriller er en solbrille der er lavet af Ray-Ban siden 1956. Nogen ville endda kalde den verdens mest populære solbriller. Deres design var unikt og revolutionerende i den tid. Wayfarer havde sin storhedstid i 1950 og 1960’erne, men har siden år 2000 fået sit helt store comeback. Oprindeligt var wayfarer solbrillerne designet i 1952 af en amerikansk optiker ved navn Raymond Stegeman. Han havde før hen designet rigtig mange solbriller for Bausch and Lomb som dengang var Ray-bans moderfirma. Designet på wayfarer solbriller var en radikal ny form.

Wayfarer solbrillers comeback

Wayfarers comeback siden år 2000 var primært pga. Chloë Sevigny og Mary-Kate Olsen som begyndte at bære dem. I filmen Twilight i 2008 havde Edward Cullen disse solbriller på, og senere havde Kary Perry selv samme model solbriller på i en meget populær musikvideo. Herfra var wayfarer allerede godt branded, og da superstjernen Bruno Mars havde dem på i sin musikvideo til The Lazy Song eksploderede deres popularietet. Ray-ban opdagede hurtigt at salget af deres vintage solbriller var gået amok på eBay, og de lancerede derfor deres originale Wayfarer solbriller RB2140 igen. Modellen er identisk med den ældre model, blot få rettelser i styrken af stellet samt et nyt logo på brillen. Salget fra 2006 til 2007 gik derefter op med 231%.

Siden 2008 er mange andre virksomheder begyndt at sælge lignende solbriller. Disse virksomheder er blandt andet:

  • Juicy Couture
  • Hugo Boss
  • Kate Spade
  • Marc Jacobs

Omkring år 2008 begyndte retail butikker også at sælge wayfarer solbriller uden glas i. Dette var utrolig populært blandt folkefæret “Hipsters”

Når du skal have wayfarer solbriller er de meget dyre. På denne side kan du få dem non-brand til når du skal bruge solbriller med de gerne må gå i stykker. Det ville være rigtig surt at ødelægge sine dyre solbriller når man kunne have haft billige solbriller med på festival.