Solbriller med spejlglas

Der er vidst ingen tvivl om at solbriller med spejlglas vil blive sommerens hit 2014. De popper frem overalt, og alle de store mærker har produceret mange solbriller som har netop dette glas. De giver et fedt glimt når du går ned af gaden, og skygger fantastisk for solens stråler. Gem dig bag det farvede glas, så kan du gå anonymt på gaden som aldrig før. Her hos Festivalbriller har vi fået splinternye solbriller med spejlglas. Det er fra 2014 kollektionen i fire fede farver. Orange/røde solbriller med spejlglas, blå solbriller med spejlglas, grønne solbriller med spejlglas og til sidst de sølv solbriller med spejlglas. Hvis du vil være med på moden skal du købe et par solbriller med spejlglas med det samme!

Solbriller med spejlglas er holdbare!

Disse solbriller kan tåle vand og er utrolig holdbare. De er perfekte til at tage med på stranden fordi du også kan have dem på i vandet. Men pas på med at have dem på for længe i vandet – så kan malingen måske begynde at falde af, selvom det er meget usandsynligt. På stranden vil det også se super sprødt ud, hvis du løber rundt med solbriller med spejlglas og et par farverige badebukser. Folk kan heller ikke se dine øjne, og du har derfor den perfekte mulighed for at kigge på det flotte piger i bikini.

Mange af de store solbrille virksomheder er i fuld gang med at producere fede solbriller med det nye spejlglas. Primært producenten Oakley går meget op i det, og lancerede tidligere i år to nye modeller. Den ene er en meget klassisk brille, som er opkaldt efter en amerikansk by.
Stellet har også samlet inspiration derfra, og det ligner en gammel solbrille fra 60’erne. Den anden er opkaldt efter en film, hvor der også er samlet meget inspiration. Begge briller ligner hinanden meget, og den eneste forskel er at den førte model har et lille hul i stellet ved øret. Ens for begge modeller er at de er hamrende dyre. Det har vi lavet om på, så her kan du få billige solbriller som ligner de dyre.

Så vil du være med på moden, være centrum af sommeren – så skal du have et par solbriller med spejlglas!