Er du pinlig pga dit hårtab?

Går du og gemmer dig bag dine solbriller pga. hårtab? Hårtab kan være et kæmpe stort problem for nogle mennesker. Hår er på mange måder en del af din identitet og selvbillede, hvorfor hårtab ofte kan forbindes med et ændret selvbillede og dårligere selvtillid. Dit hår er ikke bare en del af dit udseende, det er en del af din stil, og den person du vælger at vise folk. Både hårfarve og frisure kan være med til at skabe det billede, folk ser, når de ser dig. Derfor er hår for mange rigtig vigtigt.

Problemet med hårtab er, at det i rigtig mange tilfælde er naturens gang. Hårtab skyldes altså tit din biologi frem for noget andet. Mens du kan tabe dig ved at træne mere eller spise bedre og mindre, og du kan få en pænere hud ved at spise mindre fedt, kan hårtab ikke på samme måde modarbejdes lige så effektivt ved at ændre vaner. Derfor kan hårtab virkelig være et stort problem – og det er et problem for både mænd og kvinder. 

Der findes heldigvis løsninger på problemet 

Selvom det kan virke en smule håbløst, er der faktisk ting, du kan gøre mod dit hårtab. Du kan for eksempel bruge nogle bestemte produkter mod hårtab – prøv shampoo mod hårtab. Denne shampoo skal helst kombineres med balsammen og serummen for at få optimal effekt. Med denne shampoo, balsam og serum vil du gradvist få opbygget et stærkere hår. For at få den fulde virkning skal du benytte produkterne i mindst 150 dage, hvorefter dit hår stille og roligt vil blive stærkere og tykkere.

Produkterne stimulerer hovedbunden, og tilfører samtidig en masse gode næringsstoffer der sammen medvirker til et kraftigere og sundere hår. Der skabes et bedre miljø for hårvækst i hovedbunden, så håret har bedre grundlag for at gro. Shampooen, balsammen og serummen kan benyttes til alle hårtyper, men er ikke nødvendig, hvis du fra naturens side har et stærkt og sundt hår. 

Hårtab kan være et problem for alle 

Shampooen, balsammen og serummen kan benyttes af både mænd og kvinder. Der er fokus på begge køn, da hårtab er et problem begge køn kan døje med. Faktisk er især mænd ofte ramt af hårtab. Det er nemlig arveligt, og ligger dermed i generne. Det kan naturligvis også være relateret til andet end biologi. Det kan hænge sammen med mange forskellige ting som for eksempel dårlige produkter til håret, for meget brug af hårtørrer og glattejern.

Nogle mennesker kan derfor også prøve at komme dit tynde hår til livs ved at smide din billige shampoo ud, og købe en ordentlig shampoo. Droppe at føntørre og glatte eller krølle dit hår. Nøjes med at vaske håret et par gange om ugen, og andre forskellige metoder. Det er dog ikke alle, der kan stoppe der. Nogen må have mere hjælp end det, og det er bestemt ingen skam. Det er et meget alment problem, og ikke noget at være flov over. Hvis du hører til den gruppe af mennesker, der ikke kan nøjes med at droppe glattejernet, foreslår vi at du prøver hele serien af med både shampoo, balsam og serum. Således opnår du det bedste resultat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *